Savnet krabbefisker funnt i god behold

En mann i 20-årene, som ble meldt savnet natt til lørdag etter å ha fisket etter krabbe på Tromøy i Arendal, er funnet i god behold.

Publisert

Mannen ble meldt savnet av sine kamerater ved 2.30-tiden natt til lørdag. Like før klokken 9 lørdag morgen melder politiet på Twitter at han er funnet på land i god behold.

Mannen ble sist observert på land på østre del av Tromøy, og politiet iverksatte en lete- og redningsaksjon. Både redningsskøyte, luftambulanse og brannvesen med dykkere deltok i søket, opplyste operasjonsleder Knut Odde i Agder politidistrikt til NTB.

Det har gjennom natten vært svært vanskelige søkeforhold på øya, med både vind og kraftig nedbør. I tillegg har det vært svært mørkt.

Klokken 6.15 var mannen fortsatt ikke funnet, og politiet konsentrerte seg etter hvert om å søke på land.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.