Savnet gutt (15) funnet etter to år i politiraid i Tyskland

Da politiet søkte etter mistenkte i en overgrepssak i en leilighet vest i Tyskland, fant de en tenåringsgutt som har vært savnet i to år.

Den savnede 15-åringen skal ha blitt funnet i dette bygget i Recklinghausen vest i Tyskland. Foto: Marcel Kusch/dpa
Den savnede 15-åringen skal ha blitt funnet i dette bygget i Recklinghausen vest i Tyskland. Foto: Marcel Kusch/dpa Vis mer
Publisert

Politiet fant den 15 år gamle gutten fredag i boligen til en 44 år gammel mann i byen Recklinghausen. Gutten som ble funnet, hadde ikke gjemt seg eller blitt forsøkt skjult, opplyser politiet.

– Det finnes så langt ingen bevis for at gutten har blitt holdt i leiligheten mot sin vilje. Det er grunn til å tro at han har bodd der frivillig en stund, sier en talsmann for politiet.

Politiet vil ikke gi detaljer om gutten som ble funnet, men kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det skal være en gutt som ble meldt savnet i 2017.

44-åringen som er mistenkt for å ha spredd tekster som handler om overgrep mot barn, var også i leiligheten. En 77 år gammel mann, som trolig er den mistenktes far, skal også ha bodd på adressen. Begge ble pågrepet, men 77-åringen ble senere løslatt.

Den 15 år gamle gutten er i politiets varetekt, og barnevernet et koblet inn i saken.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer