Privatfly forsvant

Savnet fly trolig funnet styrtet i Mexico

Vraket av et privatfly som forsvant på vei fra Las Vegas til Monterrey i Mexico søndag, er lokalisert, og alle de 13 som var om bord fryktes omkommet.

Publisert

Flyet tok av fra Las Vegas søndag ettermiddag og skulle ha kommet fram til Monterrey i det nordlige Mexico søndag kveld. Men det dukket aldri opp.

Flygelederne mistet kontakten med flyet mens det var over den mexicanske delstaten Coahuila, og det ble igangsatt leting etter flyet.

Letemannskaper som fløy over ørken- og fjellområdene i Coahuila mandag, observerte vrakrester som så ut til å kunne være det savnede jetflyet av typen Bombardier Challenger, 200 kilometer nord for Monclova.

TV-bilder viser vinger og flyhale omgitt av forkullede vrakrester på bakken.

– Alt tyder på at det er flyet som var savnet, sier Miguel Villarreal, som er direktør på Monclova-flyplassen i Coahuila.

– Nå venter vi på at redningsarbeidere kommer fram til vraket for å bekrefte registreringsnummeret, sier han. Det kan imidlertid ta tid å nå fram i det ulendte terrenget.

Medier i Monterrey skriver at passasjerene var på vei hjem etter en helgetur til Las Vegas, der de blant annet hadde sett en boksekamp mellom en mexicansk bokser og en amerikansk bokser.

Det var ti passasjerer og en besetning på tre om bord.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer