SAS vurderer bud på selskapet

SAS er i gang med å evaluere budene som har kommet inn innen tidsfristen for selskapets pågående kapitalinnhentingsprosess.

SAS-fly på Gardermoen lufthavn Foto: Annika Byrde / NTB
SAS-fly på Gardermoen lufthavn Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Publisert

Flyselskapet har søkt om konkursbeskyttelse i USA, og i mai godkjente en domstol selskapets plan for kapitalinnhenting. Klokka 6 norsk tid og ved midnatt i New York gikk den endelige budfristen ut for potensielle investorer i kapitalinnhentingen.

Selskapet håper å hente inn 9,5 milliarder svenske kroner.

– SAS kommer til å offentliggjøre en eller flere vinnende budgivere så snart evalueringsprosessen er avsluttet, skriver selskapet i en melding tirsdag.

Ifølge Aftenposten kommer SAS trolig til å kunngjøre tirsdag om målet om å hente 9,5 milliarder er når. Hvis målet er nådd, men det ikke har vært særlig rift om aksjene, kommer de til å kunngjøre hvem som får tildelt aksjer torsdag.

Er det mange investorer som vil investere i selskapet, kommer de til å avholde en auksjon som avsluttes mandag 2. oktober. Da blir tildelingen kjent torsdag 5. oktober.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer