SAS regner med å være i rute igjen på lørdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SAS regner med å være i rute igjen på lørdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

SAS-streiken

SAS regner med å være i rute igjen lørdag

Etter at pilotstreiken i SAS ble avblåst torsdag, har flere og flere fly begynt å gå som normalt fredag. Lørdag regner SAS med å være tilbake til normalen.

Publisert

Også i løpet av fredagen har det vært både innstilte avganger og forsinkelser fra de større flyplassene i Norge, og fra Oslo Lufthavn Gardermoen har 20 av 150 SAS-avganger blitt innstilt.

Men fredag kveld begynner situasjonen å nærme seg det normale.

– Cirka 80 prosent går som det skal allerede nå, og det er ingen store forsinkelser, sier pressevakt Troels Karlskov i SAS til Aftenposten i 21-tiden fredag kveld.

Fredag kveld hadde SAS kun to innstilte avganger, en på Gardermoen og en i Tromsø. Det er ingen innstilte avganger verken i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim, Bodø eller Ålesund. Lørdag er foreløpig bare én SAS-avgang ved disse åtte flyplassene innstilt, skriver avisen.

– Vi regner med at vi er tilbake i normal operasjon i morgen, sier Karlskov.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.