SAS kutter i gratis alkohol

Gjør endringer etter problemer med fulle passasjerer.

(upublisert) Opprettet
Nye retningslinjer gir reisende på SAS Plus maks tre alkoholenheter på reiser innen Europa.

Fra før har SAS kuttet ut gratis alkohol til økonomipassasjerene på langrutene, men på disse rutene vil det fortsatt ikke være begrensninger for Plus-passasjerene.

Presseansvarlig i SAS, Henrik Edström, sier at innstrammingen kommer fordi ubegrenset tilgang til alkohol i flere tilfeller har ført til problemer om bord, ifølgeAftenposten.

– Det gjelder kun alkohol, sier Edström.

Han legger til at kabinansatte kan benytte seg av retningslinjene i enkeltsaker der de ser det nødvendig, og at det ikke er en regel.

Redaktør i Bonusfeber.dk , Flemming Poulsen, reagerer på de nye retningslinjene.

– Det er ikke første gang vi opplever en forringelse av Plus-produktet, i årevis har det vært en jevnlig forringelse. Jeg tror passasjerene blir lei av å betale dyrt for noe som begynner å minne om økonomiklasse, sier han. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.