Såpeglatte veier skapte ulykkesmorgen på Østlandet

Underkjølt nedbør førte til såpeglatte veier og flere ulykker på Østlandet tirsdag morgen.

Glatte veier ved Vestby i Akershus tirsdag morgen. En trailer fikk sladd og sperret det ene kjørefeltet. Foto: NYHETSTIPS.NO / NTB scanpix
Glatte veier ved Vestby i Akershus tirsdag morgen. En trailer fikk sladd og sperret det ene kjørefeltet. Foto: NYHETSTIPS.NO / NTB scanpix Vis mer
Publisert

På E6 ved Vestby i Akershus sakset et vogntog og havnet på tvers over veien. Semitraileren tok med seg en lyktestolpe før den stanset. Politiet meldte i 9-tiden at veien blir stengt over noe tid.

I trafikkaoset på stedet kjørte en bil inn i en putebil som demper trafikken i sørgående felt. Follotunnelen ble stengt i retning Oslo grunnet ulykken. Det er skiltet omkjøring via fylkesvei 151.

På Ringshaugstranda ved Tønsberg kolliderte en personbil og buss. Veien ble helt stengt på ulykkesstedet. En mann i 30-årene ble lettere skadd og kjørt til legevakt. Politiet etterforsker kollisjonen.

E134 ved Strømsåstunnelen ble stengt grunnet en trafikkulykke mellom to biler. Bilene var fjernet etter en halv times tid og politiet melder at veien vil bli åpnet for alminnelig ferdsel i løpet av kort tid.

Det er opprettet gult farevarsel og meteorologene ber trafikantene følge med på videre varsler.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer