Salah og van Dijk benket i Liverpools skjebnekamp i Premier League

Mohamed Salah og Virgil van Dijk har slitt med skader den siste tiden og starter på benken når Liverpool kan sikre ligatittelen med seier over Wolverhampton.

Mohamed Salah og Virgil van Dijk starter ikke for Liverpool i siste serierunde. Foto: Ian Walton / AP / NTB
Mohamed Salah og Virgil van Dijk starter ikke for Liverpool i siste serierunde. Foto: Ian Walton / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool vinner seriegull med seier over Wolverhampton i siste serierunde av Premier League søndag, under forutsetning av at Manchester City ikke vinner sin kamp mot Aston Villa.

Men med bare en snau uke til mesterligafinalen mot Real Madrid lørdag, velger Jürgen Klopp å starte oppgjøret mot Wolverhampton uten Salah eller van Dijk på banen.

Liverpool stiller likevel et slagkraftig lag og stiller som stor favoritt mot Wolverhampton. Diogo Jota, Sadio Mané og Luis Diaz danner fronttrioen, mens Joel Matip og Ibrahima Konaté utgjør midtstopperparet.

Liverpool var 14 poeng bak Manchester City på tabellen midtveis i januar, men har med fantastisk form gjort det spennende i gullkampen i Premier League. Samtidig har Jürgen Klopp & co. vunnet både ligacupen og FA-cupen i tillegg til å ta seg til mesterligafinalen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer