Saksøkes av misfornøyde fans

To Madonna-fans i New York saksøker stjernen for kontraktsbrudd fordi de mener hun startet konserten sin altfor sent da hun opptrådte i Brooklyn i fjor.

Det kan være irriterende å vente i timevis på at en artist skal komme på scenen. To misfornøyde Madonna-fans i New York har gått til sak fordi de mener superstjernen var så sent ute at det utgjør et kontraktsbrudd. Arkivfoto: Fredrik Varfjell / NTB
Det kan være irriterende å vente i timevis på at en artist skal komme på scenen. To misfornøyde Madonna-fans i New York har gått til sak fordi de mener superstjernen var så sent ute at det utgjør et kontraktsbrudd. Arkivfoto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

Da hun opptrådte på Barclay Center, gikk Madonna på scenen klokken 22.30, ikke 20.30, slik det sto i programmet. Det er ikke uvanlig at artister kommer på scenen senere enn det som er oppsatt, men de to misfornøyde konsertgjengerne mener Madonna gjør dette systematisk og dermed bryter kontrakten med fansen, skriver Variety.

– Dette er en bevisst oppvisning i uredelig markedsføring, mener mennene.

I søksmålet trekker de også fram at hjemreisen etter konserten ble dyrere enn de hadde beregnet for de «ble stilt overfor begrenset kollektivtrafikk» så sent på kvelden.

Madonna har ikke kommentert saken.