Så høyt har ingen fugl flydd før

Ørnen Darshan tok luftig verdensrekord.

(upublisert) Opprettet
Darshan er ingen vanling ørn: Han tok nemlig en verdensrekord denne helga! Rekorden tok han da han som første registrerte fugl fløy fra en menneskeskapt bygning så høy som 830 meter. Fra toppen av Dubais Burj Khalifa stupte Darshan ned mot et spent publikum. Og han innfridde! Med et kamera festet til ryggen fløy keiserørnen inn til rekord. Stuntet var ett av mange kreative tiltak fra organisasjonen Freedom Conservation som vil beskytte og gjeninnføre truede rovfugler, slik som keiserørnen Darshan som er en truet art. Organisasjonen har festet kamera på Darshan før, bare ta en titt på disse: Darshans ørneblikk over London. Darshans ørneblikk over Paris.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.