Ruter og Tier

Ruter inngår sparkesykkel-samarbeid med Tier

Kollektivselskapet Ruter inngår samarbeid med tyske Tier om elsparkesykler, ifølge økonominettstedet Shifter.

Ifølge Aftenposten vil personer med månedskort hos Ruter på trikk, buss og bane også kunne få tilgang til elsykler over hele byen. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Ifølge Aftenposten vil personer med månedskort hos Ruter på trikk, buss og bane også kunne få tilgang til elsykler over hele byen. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Shifter har fått tilgang til tildelingsbrevet hvor det kommer fram at Tier vant Ruters anbudskonkurranse om elsparkesykler.

Ruter skriver også at flere av leverandørene leverte likt på en del av tildelingskriteriene, men at Tier skilte seg ut på drift, vedlikehold, brukerfokus og bærekraft.

De øvrige aktørene som var med i konkurransen, var de tre norske aktørene Zvipp, BIMM og Urban Infrastructure Partner (UIP), som står bak bysyklene, samt svenske VOI.

Ifølge Aftenposten vil personer med månedskort hos Ruter på trikk, buss og bane også kunne få tilgang til elsykler over hele byen.

Det er uklart når sparkesyklene vil være tilgjengelige gjennom Ruter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer