Natalia Fileva

Russlands fjerde rikeste kvinne omkom i flystyrt

Natalia Fileva, eier av det russiske flyselskapet S7 og en av Russlands rikeste kvinner, mistet livet da småflyet hun satt i styrtet nær Frankfurt i Tyskland.

Svartbrente vrakrester av et småfly som styrtet nær småflyplassen Egelsbach nær Frankfurt i Tyskland søndag. Foto: AP / NTB scanpix.
Svartbrente vrakrester av et småfly som styrtet nær småflyplassen Egelsbach nær Frankfurt i Tyskland søndag. Foto: AP / NTB scanpix. Vis mer
Publisert

Svartbrente vrakrester er spredt i 20 meters radius på stedet der det seksseters småflyet traff bakken ved tettstedet Erzhausen rundt klokken 14.30 søndag ettermiddag.

Ytterligere to personer mistet livet i ulykken. Tysk politi har så langt ikke identifisert dem, men flyselskapet S7 bekrefter at Fileva er blant de omkomne.

Ifølge den tyske flykontrolltjenesten lettet flyet fra Cannes i Frankrike.

Natalia Fileva er blant de omkomne i flystyrten i Tyskland, ifølge russiske medier. Foto: NTB scanpix / AP
Natalia Fileva er blant de omkomne i flystyrten i Tyskland, ifølge russiske medier. Foto: NTB scanpix / AP Vis mer

Ulykkesstedet ble raskt sperret av og en rekke ulike etater jobbet på stedet, deriblant den tyske havarikommisjonen for lufttransport.

Tragedien ble ytterligere forverret av en bilulykke der to unge mennesker mistet livet kun noen kilometer unna der flyet styrtet.

Ulykken involverte en politibil og en annen bil. Politifolkene var i full fart på vei til stedet der flystyrten skjedde da de frontkolliderte med en annen bil.

Tre av dem som satt i politibilen ble skadd. De to menneskene som mistet livet var i den andre bilen.

Den innledende etterforskningen tyder på at den andre bilen var i gang med en forbikjøring da den kolliderte med politibilen, skriver det tyske nyhetsbyrået DPA.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer