- Russland må bli fullstendig isolert

Verden må isolere Russland fullstendig, både diplomatisk og økonomisk, har lederne for Ukraina og Storbritannia blitt enige om.

Storbritannias statsminister Boris Johnson møtte militært personell i England lørdag for å takke dem for å tilrettelegge militærstøtte til Ukraina og Nato. Foto: Ben Birchall/Pool Photo via AP / NTB
Storbritannias statsminister Boris Johnson møtte militært personell i England lørdag for å takke dem for å tilrettelegge militærstøtte til Ukraina og Nato. Foto: Ben Birchall/Pool Photo via AP / NTB Vis mer
Publisert

Det var i en telefonsamtale lørdag kveld at Storbritannias statsminister Boris Johnson og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj kom fram til enigheten.

– Statsministeren snakket med Zelenskyj i kveld. Lederne var enige om behovet for at det internasjonale samfunnet isolerer Russland fullstendig, diplomatisk og økonomisk, heter det i en uttalelse fra Johnsons kontor.

Zelenskyj skriver på Twitter at de også har blitt enige om videre steg for å yte motstand mot Russland.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer