- Russland må bli fullstendig isolert

Verden må isolere Russland fullstendig, både diplomatisk og økonomisk, har lederne for Ukraina og Storbritannia blitt enige om.

Storbritannias statsminister Boris Johnson møtte militært personell i England lørdag for å takke dem for å tilrettelegge militærstøtte til Ukraina og Nato. Foto: Ben Birchall/Pool Photo via AP / NTB
Storbritannias statsminister Boris Johnson møtte militært personell i England lørdag for å takke dem for å tilrettelegge militærstøtte til Ukraina og Nato. Foto: Ben Birchall/Pool Photo via AP / NTB Vis mer
Publisert

Det var i en telefonsamtale lørdag kveld at Storbritannias statsminister Boris Johnson og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj kom fram til enigheten.

– Statsministeren snakket med Zelenskyj i kveld. Lederne var enige om behovet for at det internasjonale samfunnet isolerer Russland fullstendig, diplomatisk og økonomisk, heter det i en uttalelse fra Johnsons kontor.

Zelenskyj skriver på Twitter at de også har blitt enige om videre steg for å yte motstand mot Russland.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer