Vis mer

Russisk «maktdemonstrasjon» ble missil-flause

Russisk krigsskip skulle vise seg fram på Krim, men fikk oppmerksomhet av helt gale grunner.

(upublisert) Opprettet
Russerne feiret søndag marinedagen, for å hedre landets militærbragder til havs og vise styrke mot resten av verden. Det ble holdt markeringer i både Stillehavet, Det baltiske hav, Det kaspiske hav og i Stillehavet. Ved havnen i Sevastopol på Krim skulle fregatten Ladny vise seg fram for de mange skuelystne.

Men da en missil skulle skytes ut mot et simulert mål, endte den i stedet med å ta noen piruetter før den forsvant i havet, bare noen meter fra fregatten.Sjekk også denne: Frekt homo-skilt skal skremme russiske ubåter i Sverige

Den flaue hendelsen har fått lite oppmerksomhet i russiske medier, og kun så vidt nevnt av avisen Russia Todays dekning av marinedagen.

Vestlige medier har derimot ikke latt hendelsen gå ubemerket hen. Den britiske tabloiden Daily Mail slår til med tittelen: «What did they Putin that missile?»

Det er ikke meldt om at noen personer ble skadet under oppskytingen. Det er heller ikke klart hvorfor missilet havarerte.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.