Ropstad erkjente nederlag – så gikk brannalarmen

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad gratulerte Jonas Gahr Støre (Ap) med valgseieren og sier regjeringen vil gå av. Så måtte KrFs valgvake evakueres.

– Det er en ting som er klart. Det er at regjeringen har mistet støtten i Stortinget og vi vil gå av så snart en ny regjering er på plass, sier Ropstad. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
– Det er en ting som er klart. Det er at regjeringen har mistet støtten i Stortinget og vi vil gå av så snart en ny regjering er på plass, sier Ropstad. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert

Brannalarmen gikk under Ropstads takketale til valgvaken. Da hadde Ropstad takket for partiets innsats, og sagt at regjeringen vil gå av.

– Det er en ting som er klart. Det er at regjeringen har mistet støtten i Stortinget og vi vil gå av så snart en ny regjering er på plass, sier Ropstad.

Solberg-regjeringen kommer til å gå av etter at statsbudsjettet er lagt fram i høst, så sant Støre da har stablet sin regjering på beina.

– Jeg vil gratulere Støre med valgresultatet og ønske ham lykke til i den jobben. KrF vil gå tilbake til å være et opposisjonsparti på Stortinget, sier Ropstad.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer