Wayne Rooney, her i aksjon for England mot Norge i 2014, er nå klar for Derby. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Wayne Rooney, her i aksjon for England mot Norge i 2014, er nå klar for Derby. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

- Planlegger sjokkretur

Rooney tilbake i England

Etter 23 mål på 44 ligakamper takker Wayne Rooney trolig for seg i MLS. Den tidligere Manchester United-spissen er på vei til å bli spillende trener i Derby.

Publisert

Avisen Daily Mail melder at Rooney tirsdag landet på Heathrow-flyplassen vest i London. Philip Cocu er manager i Derby.

De hvitkledde tapte playoff-finalen om å rykke opp til Premier League sist sesong. Derby vant sin første ligakamp i mesterskapsserien denne sesongen med 2-1 over Huddersfield mandag.

Sist sesong ledet Frank Lampard klubben. Han er nå manager for Chelsea.

MLS-eventyret til Rooney kan avsluttes to år før kontrakten hans med D.C. United går ut. Engelskmannen pratet senest i forrige uke om at han har ønsket å tre inn i en trenerrolle.

– Det (å være trener) er noe jeg har lyst til å involvere meg i. Trenerkursene går bra. Jeg er fortsatt spiller og vil fortsette å spille. Når timingen er riktig, vil jeg begynne som trener, sa Rooney etter MLS All-Star-kampen forrige uke, ifølge BBC.

Rooney startet karrieren i Everton før han i 2004 gikk til Manchester United. Der ble det 13 sesonger, fem ligatitler, ett FA Cup-trofé, tre ligacuptitler, en mesterligaseier og en europaligatittel, for å nevne noe.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.