- Planlegger sjokkretur

Rooney tilbake i England

Etter 23 mål på 44 ligakamper takker Wayne Rooney trolig for seg i MLS. Den tidligere Manchester United-spissen er på vei til å bli spillende trener i Derby.

Wayne Rooney, her i aksjon for England mot Norge i 2014, er nå klar for Derby. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Wayne Rooney, her i aksjon for England mot Norge i 2014, er nå klar for Derby. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Avisen Daily Mail melder at Rooney tirsdag landet på Heathrow-flyplassen vest i London. Philip Cocu er manager i Derby.

De hvitkledde tapte playoff-finalen om å rykke opp til Premier League sist sesong. Derby vant sin første ligakamp i mesterskapsserien denne sesongen med 2-1 over Huddersfield mandag.

Sist sesong ledet Frank Lampard klubben. Han er nå manager for Chelsea.

MLS-eventyret til Rooney kan avsluttes to år før kontrakten hans med D.C. United går ut. Engelskmannen pratet senest i forrige uke om at han har ønsket å tre inn i en trenerrolle.

– Det (å være trener) er noe jeg har lyst til å involvere meg i. Trenerkursene går bra. Jeg er fortsatt spiller og vil fortsette å spille. Når timingen er riktig, vil jeg begynne som trener, sa Rooney etter MLS All-Star-kampen forrige uke, ifølge BBC.

Rooney startet karrieren i Everton før han i 2004 gikk til Manchester United. Der ble det 13 sesonger, fem ligatitler, ett FA Cup-trofé, tre ligacuptitler, en mesterligaseier og en europaligatittel, for å nevne noe.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer