Ronaldo til Messi: – Håper vi kan spise middag sammen en dag

Virgil van Dijk vant trofeet, men Cristiano Ronaldo lover å komme tilbake og håper han kan få en middagsavtale med Lionel Messi.

(Foto: Valery Hache / AFP / NTB scanpix)
(Foto: Valery Hache / AFP / NTB scanpix) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Messi og Ronaldo har byttet på å hente trofeet som beste spiller i Europa de siste årene. Messi ble riktignok kalt på scenen for å motta prisen som beste angriper, men den gjeveste gikk til Liverpools van Dijk.

Ronaldo fikk ingen pris, men stjal likevel showet. Sittende ved siden av en mindre snakkesalig Messi, avslørte han at han savner å spille i spansk fotball og dvelte også ved de mange møtene mot sidemann Messi.

– Vi var på den samme scenen i 15 år. Selvsagt har jeg et godt forhold til ham (Messi), sa Ronaldo, som i fjor sa farvel til Real Madrid og gikk til Juventus i Italia.

Han utelukket ikke at de to stjernene en dag vil møtes under fire øyne til et hyggelig lag.

– Vi har ikke hatt middag sammen ennå, men kanskje en gang i framtiden, sa Ronaldo.

Portugiseren forsikret sine tilhengere om at han ikke har noen planer om å gi seg med fotball på lenge.

– Jeg synes jeg holder meg bra, alderen (34) tatt i betraktning. Så jeg håper å være her neste år, om to og om tre år, sa Ronaldo under UEFA-showet i Monaco.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer