Ronaldo med i troppen søndag

Erik ten Hag bekrefter at Cristiano Ronaldo blir en del av Manchester United-troppen i treningskampen mot Rayo Vallecano søndag.

Cristiano Ronaldo tar del i Manchester Uniteds søndagskamp mot spanske Rayo Vallecano. Foto: Jon Super/ AP/ NTB..
Cristiano Ronaldo tar del i Manchester Uniteds søndagskamp mot spanske Rayo Vallecano. Foto: Jon Super/ AP/ NTB.. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Ronaldo er en del av troppen i morgen, men i likhet med alle andre trenger han flere minutter i beina. Han er ikke i form ennå, sa United-sjefen til Viaplay etter 0-1-tapet på Ullevaal lørdag.

Cristiano Ronaldo hintet fredag på Instagram om at han tar del i Manchester Uniteds søndagskamp mot spanske Rayo Vallecano. Det bekrefter nå ten Hag.

Ronaldo har gjennom sommeren stått over Manchester Uniteds sesongoppkjøring. De siste ukene er det bredt blitt rapportert at portugiseren vil bort fordi klubben står uten Champions League-spill til høsten.

Utad har United stått fast ved at et salg er uaktuelt. Mye tyder også på at 37 år gamle Ronaldo kan slite med å finne en mesterligaklubb som har råd til å hente ham.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer