Ronaldo landet i Saudi-Arabia

Cristiano Ronaldo ankom mandag Saudi-Arabia, der han skal presenteres for sin nye arbeidsgiver Al-Nassr tirsdag. Med på flyet var angivelig et stort følge.

Ronaldo-drakter selges på løpende bånd i Saudi-Arabia. Foto: Amr Nabil / AP / NTB
Ronaldo-drakter selges på løpende bånd i Saudi-Arabia. Foto: Amr Nabil / AP / NTB Vis mer
Publisert

37 år gamle Ronaldo skal ha landet i hovedstaden Riyadh mandag kveld sammen med sine støttespillere. Ifølge den statlige TV-stasjonen Al Ekhbariya er portugiseren innlosjert på en luksushotell i byen.

– Han hadde med seg et stort team av assistenter og til og med et eget sikkerhetsfirma, sier en tjenestemann til nyhetsbyrået AFP.

Det er ventet at Ronaldo blir presentert som Al-Nassr-spiller tirsdag. Seansen skal finne sted på klubbens hjemmebane Mrsool Park stadium, som kan romme opp til 25.000 mennesker.

Det er Ronaldo-feber i Riyadh. Foto: Amr Nabil / AP / NTB
Det er Ronaldo-feber i Riyadh. Foto: Amr Nabil / AP / NTB Vis mer

Presentasjonen starter angivelig klokken 17 norsk tid.

Ronaldo, som har signert en kontrakt som strekker seg fram til 2025, forlot Manchester United etter et mye omtalt TV-intervju før Qatar-VM. Der kritiserte han flere United-profiler, blant dem trener Erik ten Hag.

I etterkant ble han fristilt fra kontrakten med klubben.

Ronaldo har vunnet Champions League fem ganger. Han har vunnet ligatitler i Italia, Spania og England. I 2016 vant han og det portugisiske landslaget i tillegg fotball-EM i Frankrike.

Han har også rekorden for flest mål i Champions League og på det portugisiske landslaget. Under fotball-VM i Qatar ble han den første fotballspilleren til å score mål i fem forskjellige VM-sluttspill.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer