Ronaldo åpner opp etter at VM-drømmen brast: – Jeg kjempet hardt

Cristiano Ronaldo var oppløst i tårer etter kvartfinaleexiten i VM. Søndag åpner den portugisiske superstjernen opp om drømmen som brast.

Cristiano Ronaldo var nedbrutt etter VM-exiten. Foto: Alessandra Tarantino / AP / NTB
Cristiano Ronaldo var nedbrutt etter VM-exiten. Foto: Alessandra Tarantino / AP / NTB Vis mer
Publisert

«Å vinne et verdensmesterskap for Portugal var den største og mest ambisiøse drømmen i karrieren min. Heldigvis vant jeg mange titler av internasjonal karakter, inkludert for Portugal, men å sette vårt lands navn på det største trofeet i verden var min største drøm», skriver han på Instagram.

Ronaldo startet på benken i kvartfinalen som endte med tap for Marokko. Spissen ble byttet inn, men greide ikke å score målet som hadde fornyet håpet om en VM-tittel. Han var med da Portugal vant EM i 2016.

«Jeg kjempet hardt for denne drømmen. Jeg ga alt i alle de fem mesterskapene jeg har scoret i over 16 år. Jeg la alt igjen på banen. Jeg vendte aldri ansiktet og ga aldri opp drømmen», fortsetter han.

Årets VM var kanskje Ronaldos siste. Han vil være 41 år når mesterskapet i USA, Canada og Mexico går av stabelen i 2026.

«Jeg vil at alle skal vite at mye har blitt sagt, mye er skrevet og mye er blitt spekulert, men min dedikasjon til Portugal har ikke endret seg», skriver han.

(©NTB)

Mer om