Risikerer livet for å redde mann i rullestol

Hadde du gjort det samme?

(upublisert) Opprettet
En 54 år gammel mann i en elektrisk rullestol var uheldig og falt over kanten og ned på skinnene på en t-banestasjon i Washington D.C., USA. Med en gang mannen hadde tippet over kanten kom samtlige vitner til for å se om det gikk bra med ham. 54-åringen klarte ikke å bevege seg og da hoppet en annen mann ned for å hjelpe ham. Like etterpå kom en annen barmhjertig samaritan til for å hjelpe med å få mannen og rullestolen trygt tilbake på plattformen. De to risikerte livet for å redde mannen som kom unna det hele med et par kutt i ansiktet. Han ble kjørt til sykehus og er i god form nå, ifølge FOX 5 DC. Se også denne: Alle pas­sa­sje­rene løfter opp toget Selv om mannen hadde flaks og kom fra ulykken i god behold er det ingen som vet hvordan eller hvorfor han falt ned på skinnene.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.