Risikerer fengsel etter kritikk mot hotell på Tripadvisor

En amerikansk mann er anmeldt for ærekrenkelser etter å ha kritisert et ferieanlegg på den thailandske øya Koh Chang på nettstedet Tripadvisor.

(Foto: Reuters/NTB)
(Foto: Reuters/NTB) Vis mer
Publisert

Hvis han blir kjent skyldig, risikerer han to års fengsel.

Mange hoteller i Thailand står nå nærmest tomme på grunn av koronapandemien, men flere holder likevel åpent, og i sommer besøkte Wesley Barnes øya Koh Chang der han tok inn på ett av strandhotellene.

Oppholdet ble imidlertid ikke slik han hadde forventet, og i et innlegg på Tripadvisor i juli skrev han at de ansatte var uvennlige og at de oppførte seg om de ikke ønsket noen gjester.

Det har ført til at han nå er siktet for å ha ødelagt hotellets rykte. Han anklages også for å ha kranglet med ansatte etter at han nektet å betale en avgift for alkohol som han tok med seg til hotellet, opplyser politiet på Koh Chang til nyhetsbyrået AFP.

Barnes, som jobber i Thailand, ble pågrepet av innvandringsmyndighetene og brakt tilbake til øya, der han ble sittende i arresten en kort periode før han ble løslatt mot kausjon.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer