Risikerer 24 års fengsel

Den amerikanske rapperen Asap Rocky skal stilles for retten i saken der han er tiltalt for å ha skutt en bekjent, fastslår en domstol i Los Angeles.

Rakim Mayers, kjent som Asap Rocky, er tiltalt for å ha skutt en bekjent i 2021. Her fra et rettsmøte mandag. Foto: Allison Dinner / AP / NTB
Rakim Mayers, kjent som Asap Rocky, er tiltalt for å ha skutt en bekjent i 2021. Her fra et rettsmøte mandag. Foto: Allison Dinner / AP / NTB Vis mer
Publisert

Domstolen har funnet at det er nok bevis i saken for å stille ham for retten. Asap Rocky, som egentlig heter Rakim Mayers, er tiltalt for å ha skutt en bekjent i 2021. Personen som ble skutt, ble lettere skadd.

Rapperen har tidligere nektet straffskyld. Han risikerer opptil 24 års fengsel hvis han blir dømt. Advokaten hans sier at avgjørelsen var ventet.

– Vi er ikke skuffet, ikke overrasket. Vi regnet med at den skulle opp for retten, og det har vi planlagt for hele tiden, sier advokat Joe Tacopina.

Han mener det ikke er nok bevis for domfellelse.

– Rocky blir renvasket når det hele er overstått. Det er det ingen tvil om, legger han til.

Den 35-år gamle hiphop-artisten er kjæreste med superstjernen Rihanna, og de har to sønner sammen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer