Ringte seg selv i 55 timer for å unngå å snakke med folk

En ansatt i det svenske Skatteverket får fortsette i jobben sin til tross for at det er avslørt at han i timevis har ringt til seg selv.

Publisert

Mannen ville unngå å måtte snakke med folk, og ringte derfor seg selv i timevis mens han var på jobb. I ett tilfelle hadde han en oppringning til sin egen telefon som varte i 4,5 timer.

Totalt har mannen brukt 55 timer på falske telefonsamtaler til seg selv.

Det gjorde at han tilsynelatende var opptatt i telefon i Skatteverkets systemer, så innringere ble koblet videre til andre. Det førte til underbemanning og lengre svartid, mener Skatteverket.

Mannen fortsatte med de falske oppringningene til seg selv også etter at ledelsen hadde fått nyss i det og advart ham. Han nektet da for å ha gjort dette, men innrømmet det senere.

Han mister 25 prosent av en månedslønn, men får fortsette i stillingen.

– Den samlede vurderingen er at medarbeideren etter det som har skjedd, har tatt ansvar og utført sine arbeidsoppgaver bra, sier en sjef i Skatteverket til NWT.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer