Returnerer til Bodø/Glimt

Bodø/Glimt bekrefter at Jens Petter Hauge returnerer til Aspmyra. Han signerer en låneavtale ut sesongen.

Jens Petter Hauge returnerer til Bodø. Hauge står med elleve landskamper for Norge så langt i karrieren. Foto: Annika Byrde / NTB
Jens Petter Hauge returnerer til Bodø. Hauge står med elleve landskamper for Norge så langt i karrieren. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Publisert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

Spilleren ble presentert på en pressekonferanse på Aspmyra onsdag kveld.

Hauge hadde håpet å finne tilbake til formen for Eintracht Frankfurt i tysk Bundesliga denne sesongen, men har ikke fått det helt til å stemme. Han står med ti kamper i ligaen – alle som innbytter.

Hauge var Glimts heteste salgsobjekt i 2020. Etter første halvdel av sesongen sto Bodø-gutten med 14 mål og ti assist i ligaen etter 18 kamper. Den gode statistikken, kombinert med storspill i europaligakvalifiseringen mot Milan, gjorde at den italienske storheten hentet ham til San Siro.

Etter én sesong i Italia ble han imidlertid sendt på lån til tyske Frankfurt.

Etter låneoppholdet signerte han permanent for den tyske klubben, men ble sendt på lån til belgiske Gent den påfølgende sesongen. Oppholdet i Belgia gikk heller ikke som ønsket. 29 kamper og ingen målpoeng ble fasiten.

Nå returnerer Hauge til klubben han forlot i 2020. Han føyer seg inn i en lang rekke spillere som har forlatt Glimt de siste sesongene, for deretter å returnere senere.