Rettsaken starter 17. oktober

Saken mellom Twitter og multimilliardæren Elon Musk skal avgjøres i retten mellom 17. og 21. oktober.

Elon Musk, her under et arrangement ved The Metropolitan Museum of Art i New York i mai. Foto: Evan Agostini / AP / NTB.
Elon Musk, her under et arrangement ved The Metropolitan Museum of Art i New York i mai. Foto: Evan Agostini / AP / NTB. Vis mer
Publisert

Det melder Reuters. Saken skal gå for en domstol i delstaten Delaware.

Twitter har gått til søksmål i et forsøk på å tvinge Musk til å oppfylle avtalen han har inngått om å kjøpe selskapet for 44 milliarder dollar.

Hvis Twitter vinner i retten, må Musk i beste fall ut med flere milliarder dollar i erstatning, og i verste fall kan han tvinges til å kjøpe selskapet likevel til en etter hvert sterkt overdreven pris.

Musk inngikk i april en avtale om å kjøpe Twitter, men kunngjorde i juli at han har tenkt å trekke seg fra avtalen. Musk argumenterer blant annet med at Twitter har holdt tilbake informasjon om at mange av brukerkontoene er falske.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer