Rett før målstreken orker ikke kvinnen mer - så får hun hjelp fra uventet hold

- Verden ville blitt en bedre sted hvis alle gjorde som ham.

18. april gikk startskuddet for Boston Marathon i USA. Etter det populære løpet ble utsatt for bombing i 2013, har politiet vært tungt til stede på arrangementet.

Det kan virke som tilstedeværelsen var til glede både for deltakerne og publikum. Flere bilder har nemlig fått mye oppmerksomhet i sosiale medier. Onsdag la Boston Police Department ut et innlegg som har fått nesten 10.000 likerklikk.Bildene ble sendt inn av en anonym tilskuer som befant seg like ved målstreken på det 4,2 mil lange løpet.

- Jeg ble vitne til en handling av ren godhet. Bare meter fra mål var det en løper som ikke klarte å fortsette. Da dukket denne politibetjenten opp. Jeg vet ikke hva han sa til henne, men det var inspirerende, skriver Boston Police Department, som gjengir tilskuerens melding på Facebook.

Samtidig som betjenten hjalp den slitne kvinnen med å åpne en vannflaske, fortsatte han å trøste og oppmuntre henne. 

- Det var tydelig at han ikke hadde tenkt til å la henne gi opp. 

Politiet hjalp kvinnen tilbake på beina og få minutter senere krysset hun målstreken. Den gode gjerningen har fått mye oppmerksomhet på Boston Police Departments Facebook-side.

- Jeg kjenner denne betjenten og jeg kan helt ærlig si at dette er typisk ham. Han er en av de snilleste og beste menneskene jeg kjenner, kommenterer en.

- Fantastisk! Verden ville blitt en bedre sted hvis alle gjorde som ham, skriver en annen.

(FOTO: Boston Police Department/ Facebook)