Restauranten puttet et kjøleskap på gaten - nå får de oppmerksomhet verden over

Hjelper mennesker i nød.

På restauranten Pappadavada i Kochi, India, går virkelig ingenting til spille. Eieren, Minu Pauline, har puttet et fullt fungerende kjøleskap på gaten utenfor restauranten, skriver Buzzfeed.

Tanken bak kjøleskapet er at gjester kan legge igjen mat til de som trenger et måltid, men som ikke har råd til å kjøpe det selv.

Åpent døgnet rundt


Kjøleskapet har stått der siden 23. mars og er åpent 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Mennesker i nød oppfordres til å ta mat fra kjøleskapet når som helst uten at noen spørsmål vil bli stilt.

Hvem som helst kan putte mat i kjøleskapet og responsen har vært stor, skriver Huffington Post. I tillegg til en haug med donasjoner fra lokalmiljøet, fyller Pauline kjøleskapet med 75 til 80 porsjoner mat hver dag.

- Det er dager jeg putter 100 porsjoner i kjøleskapet. Det er ingen grenser, sier restauranteieren til Huffington Post.

(FOTO: Minu Pauline)

Rotet gjennom søppel


Pauline fikk ideen da hun så en dame rote gjennom søppelbøtter etter mat sent på kvelden.

- Kvinnen hadde sovet, men våknet av at hun var sulten så hun måtte lete etter mat i stedet for å sove, forklarer hun til avisa.

Restauranten hadde mye mat til overs den kvelden, og den generøse kvinnen innså at hun heller ønsker å gi maten til trengende enn å kaste den.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder