Restaurantansatt smittet - 900 gjester varslet

900 personer er varslet etter at en ansatt ved restaurantkomplekset Zachariasbryggen i Bergen har testet positivt for korona. Vedkommende jobbet på 17. mai.

Buekorpset marsjerer under 17. mai-feiringen i Bergen. Nå har 900 personer som besøkte restaurantkomplekset Zachariasbryggen fått sms-varsel etter at en ansatt testet positivt for korona. Foto: Marit Hommedal / NTB
Buekorpset marsjerer under 17. mai-feiringen i Bergen. Nå har 900 personer som besøkte restaurantkomplekset Zachariasbryggen fått sms-varsel etter at en ansatt testet positivt for korona. Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert

– Vi kjenner ikke smitteveien og er heller ikke sikre på om vedkommende var smitteførende. Men vi er alltid føre var, sier eier Tom Greni ved Zachariasbryggen til Bergens Tidende.

Den positive testen forelå 19. mai.

– Den ansatte var på jobb hele dagen på 17. mai, og delvis innom hele helgen før. Men vedkommende jobbet ikke så tett på gjestene, sier Greni.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer