Vis mer

Rema 1000 snur - Coca-Cola-produkter tilbake i butikkhyllene

- Gode nyheter for kundene våre.

(upublisert) Opprettet
Rema 1000 og Coca-Cola har inngått en avtale om samarbeid i 2017. Det fremgår i en felles pressemelding fra de to selskapene. I første omgang er det Sprite, Fanta (med og uten sukker) og Monster som vil bli å finne i butikkhyllene igjen.

– For det første er dette gode nyheter for kundene våre som får et større utvalg varer å velge mellom. Vi ser frem til å fortsette et godt og langsiktig samarbeid med Coca-Cola, sier Lars Kristian Lindberg, administrerende direktør for Rema kategori og innkjøp, i pressemeldingen.

Siden slutten av januar har Rema kun hatt fire Coca-Cola-produkter i brusskapet. Fra midten av april vil dette øke til 17.

– Vi har inngått en avtale med Rema 1000 som er et godt utgangspunkt for et videre samarbeid, men vi er ikke i mål. Dette er første steg på reisen mot et sterkt samarbeid i det norske markedet, sier Stein Rømmerud, adm. direktør i Coca-Cola European Partners Norge.

LES OGSÅ: Rema dumper flere billigmerker

Fikk kritikk


Flere kunder gikk hardt ut mot Rema 1000 da det ble kjent at butikkjeden skulle satse på «bestevenn»-strategien. Kjeden valgte ut noen leverandører til å være sine «bestevenner», noe som førte til at andre produkter måtte vike.

Rema tok i utgangspunktet Ringnes bryggeri inn i varmen til fordel for Coca-Cola, men har nå altså snudd.

Hamskiftet vekket sterke reaksjoner blant flere forbrukere. Særlig da det ble kjent at Rema ikke fornyet avtalen med Tromsø-bryggeriet Mack, raste kritikken. Tilhengerne raste og døpte blant annet om butikken til «Ræva 1000».

Også i dette tilfellet ombestemte Rema 1000 seg og selger nå produktene i de tre nordligste fylkene.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.