Regnvær kan ha ødelagt coronatester i Lyngdal

Søndag ble 680 personer i Lyngdal testet for corona. Kraftig regnvær kan ha gjort informasjon på noen av testene uleselig, opplyser kommunen.

680 personer ble testet for corona i Lyngdal søndag. Nå kan regnvær ha ødelagt noen av testene. De siste to dagene er det registrert mange smittede etter at et rumensk miljø organiserte flere religiøse samlinger i kommunen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
680 personer ble testet for corona i Lyngdal søndag. Nå kan regnvær ha ødelagt noen av testene. De siste to dagene er det registrert mange smittede etter at et rumensk miljø organiserte flere religiøse samlinger i kommunen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert

– Vi brukte tusjer til å notere informasjon på testene. Regnet har gjort noen av testene uleselige. Vi anbefaler alle som ikke får svar i løpet av fire dager, om å kontakte oss på nytt for ny test, sier Jan Kristensen, ordfører i Lyngdal kommune til Fædrelandsvennen.

Han tror ikke det er mange prøver som er ødelagt, men tør ikke tippe et antall.

I kjølvannet av smitteutbruddet i kommunen ble 300 barn og unge innkalt til testing søndag. Ytterligere 380 personer dukket opp, og på det verste var ventetiden fire timer.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer