Styreleder i RBK, Ivar Koteng. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Styreleder i RBK, Ivar Koteng. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

RBK avlyste planlagt medlemsmøte

Rosenborg-ledelsen skulle etter planen møtt klubbens medlemmer ansikt til ansikt tirsdag. Det ble det ingenting av.

Publisert

Ved 18-tiden opplyste trønderklubben på sine nettsider at det planlagte medlemsmøtet er avlyst «på grunn av spesielle omstendigheter».

Tirsdag var det også berammet styremøte i RBK. Styreleder Ivar Koteng opplyste i forkant overfor Adresseavisen at klubbens hardt pressede trener Eirik Horneland ikke ville være et eget tema på møtet.

Han vedgikk samtidig at klubbens sportslig svake sesongstart ville bli diskutert.

Rosenborg har innledet årets eliteserie meget svakt. Søndag ble det bare 0-0 og ett poeng hjemme mot Strømsgodset. Dermed er trønderne seiersløse etter fire serieomganger.

Det er uvant kost.

Det var ventet at RBK-klubbledelsen ville få kritiske spørsmål rettet mot seg på tirsdagens medlemsmøte. Også Eirik Horneland skulle delta der.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.