Raymond Johansen orienterer om coronasituasjonen i Oslo kl. 17.30

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) under en pressekonferense i Oslo Rådhus om håndteringen av coronasituasjonen i Oslo.Foto: Annika Byrde / NTB.
Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) under en pressekonferense i Oslo Rådhus om håndteringen av coronasituasjonen i Oslo.Foto: Annika Byrde / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kaller inn til pressekonferanse onsdag ettermiddag for å orientere om håndteringen av coronaviruset i Oslo.

Foruten Johansen selv, vil flere byråder være til stede under pressekonferansen, som foregår i Oslo rådhus tentativt klokken 17.30.

Johansen åpnet onsdag for at det kan komme påbud om bruk av munnbind i Oslo. Byrådslederen var sammen med en rekke andre Viken-ordførere i et møte med helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) tidligere torsdag for å diskutere koronatiltak.

Denne uken ble det kjent at det har vært et større smitteutbrudd ved et serveringssted på Aker Brygge i Oslo. Bydelsoverlegen på Frogner mistenker at rundt 50 personer er smittet av omikronvarianten. Også gjester ved et annet serveringssted i byen kan være smittet av den nye varianten, frykter Oslo kommune.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer