Raste etter spørsmål om Hirscher og Kristoffersen: - Går meg på nervene

Alpinist Manuel Feller var alt annet enn fornøyd da han fikk spørsmål om Marcel Hirscher og Henrik Kristoffersen etter han kjørte inn til 16.-plass i Sölden.

Manuel Feller. (Foto: AFP/NTB)
Manuel Feller. (Foto: AFP/NTB) Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

– Det som virkelig går meg på nervene er spørsmålene dine. Ærlig talt. Denne fyren er det eneste jeg har snakket om i seks år, sa Feller til den sveitsiske avisen Blick og refererte til Hirscher.

Etter østerrikeren la opp i 2019 har resten av landslagsløperne blitt bombardert med spørsmål om hvem som skal ta over etter Hirscher. Det har Feller sett sei lei av.

– Først må jeg forklare hvor god han er. Så hvor dårlige vi er uten ham. Og nå også om hva slags ski han har. Jeg liker ham veldig godt, men spørsmålene om ham hele tiden, de er irriterende, fortsatte østerrikeren.

Blick utdyper at Fellers reaksjon kom som følge av et spørsmål om Henrik Kristoffersens nye skimerke, Van Deer, som Hirscher har startet.

– Du kan spenne på han hvilke ski som helst, han er en god skiløper uansett, sa Feller.

Kristoffersen ble beste nordmann i sesongåpningen i Sölden med 3.-plass. Det var hans første pallplass på Rettenbach-breen og renndebuten hans for Van Deer.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer