Lucas Ocampo:

Raser etter finger i rumpa: - Håper ikke det skjer mine døtre

Lucas Ocampos var sint etter at en tilskuer skal ha dyttet fingeren i rumpen hans under Sevillas kamp mot Rayo Vallecano mandag.

Sevillas Lucas Ocampos under matchen mot Rayo Vallecano.Foto: NTB
Sevillas Lucas Ocampos under matchen mot Rayo Vallecano.Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var etter en drøy halvtimes spill at den bisarre episoden skjedde. Ocampos skulle ta innkast da tilskueren tilsynelatende stakk fingeren i rumperegionen på kantspilleren. Ocampos henvendte seg øyeblikkelig mot supporteren og tilkalte dommeren. Etter hvert roet gemyttene seg.

I intervjuet etter kampslutt langet Ocampos ut.

– Jeg håper La Liga tar det like seriøst som rasisme og andre ting. Jeg tror ikke at alle Vallecano-supportere oppfører seg slik, men det er alltid et fjols, sa argentineren til DAZN.

Identifisert

La Liga skriver i en uttalelse at supporteren er identifisert og vil bli meldt til politiet. Samtidig melder ligaen at de også skal etterforske angivelige rasistiske tilrop mot Sevilla-spiss Yasser En-Nesyri, ifølge AP. Han scoret begge målene i 2-1-seieren.

Ocampos fortalte videre at reaksjonen hans ikke var så voldsom som ønsket grunnet frykt for å bli straffet.

– Jeg håper at det ikke skjer andre steder. Vi vet alle hva som ville hendt om det var en kvinnekamp. Jeg håper ikke det skjer mine døtre i fremtiden, sa han videre.

Sevilla-melding

Sevilla skriver i en uttalelse på sine nettsider at episoden må gjennomgås.

«Sevilla beklager hendelsen der vår spiller ble utsatt for en uanstendig og upassende gest. Klubben håper de hensiktsmessige tiltakene som er fastsatt i regelverket vil bli hensyntatt slik at slik oppførsel ikke gjentas på en fotballbane», skriver Sevilla.

Landslagskeeper Ørjan Nyland spilte hele kampen for Sevilla.

(©NTB)

Mer om