Cristiano Ronaldo

«Rasende» Ronaldo marsjerte i garderoben, forlot stadion før kampslutt

Cristiano Ronaldo (34) kan være i ferd med å komme i en skikkelig konflikt med Juventus-trener Maurizio Sarri. Veteranen ble byttet ut i Torino-derbyet søndag.

Juventus' Cristiano Ronaldo (nummer sju) og Paulo Dybala i søndagens Torino-derby. Foto: Alessandro Di Marco, AP / NTB scanpix
Juventus' Cristiano Ronaldo (nummer sju) og Paulo Dybala i søndagens Torino-derby. Foto: Alessandro Di Marco, AP / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det vant Juventus med 1-0. Portugiseren var forbannet da han ble tatt av banen for andre kamp på rad. Han ble byttet allerede etter 55 minutter og skjulte ikke sin irritasjon.

Ronaldo gikk resolutt vekk fra innbyttersonen og rett i garderoben. Ifølge italienske aviser hadde han forlatt stadion da erstatteren Paulo Dybala avgjorde kampen.

– Ronaldo er en mester. Ingen kan så tvil om det. Men han har ikke driblet seg forbi noen på de tre siste årene, sa Fabio Capello i Sky Sport Italias sending etter Torino-derbyet.

Capello er en av tidenes mestvinnende fotballtrenere i Italia.

– Det gjelder å oppføre seg som en mester selv om man blir byttet ut. Man må respektere sine lagkamerater.

Både Gazzetta dello Sport og Corriere dello Sport betegnet Ronaldo som «rasende» da han ikke fikk avslutte kampen.

Sarri overtok «Juve» i sommer, og han har fortsatt ikke tapt med sin nye klubb. Sarri ledet Chelsea i én sesong før han returnerte til Italia i mai.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer