Rapperen Asap Rocky løslatt mot kausjon etter skyteepisode

Den amerikanske rapperen Asap Rocky er løslatt mot kausjon etter å ha blitt pågrepet i Los Angeles i forbindelse med en skyteepisode i fjor.

Rihanna og Asap Rocky fotografert sammen i februar. Asap Rocky ble onsdag pågrepet i forbindelse med en skyteepisode i fjor. Arkivfoto: Vianney Le Caer / AP / NTB
Rihanna og Asap Rocky fotografert sammen i februar. Asap Rocky ble onsdag pågrepet i forbindelse med en skyteepisode i fjor. Arkivfoto: Vianney Le Caer / AP / NTB Vis mer
Publisert

Personen som ble skutt, ble lettere skadd. Den mistenkte gjerningspersonen, senere identifisert som Asap Rocky, flyktet til fots sammen med to andre menn.

Politiet i Los Angeles uttaler at pågripelsen ble gjort i forbindelse med en krangel mellom to bekjente som førte til at den mistenkte skjøt med pistol mot offeret.

Rapperen ble pågrepet etter landing på en flyplass i Los Angeles sammen med kjæresten, superstjernen Rihanna, opplyser kilder til NBC News. Dokumenter kanalen har fått tilgang til, viser at han ble løslatt mot 550.000 dollar i kausjon senere onsdag. Videre heter det at datoen for rettsmøtet er satt 17. august.

Asap Rocky, som egentlig heter Rakim Mayers, fikk også mye blest da han ble pågrepet i Stockholm i 2019 etter en voldshendelse. Han ble da holdt i svensk varetekt i mer en måned.

Rapperen venter for tiden barn med Rihanna.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer