Putin: Framskritt i samtalene mellom Ukraina og Russland

Russlands president Vladimir Putin uttalte fredag at det er noen «positive endringer» i samtalene mellom Russland og Ukraina, to uker etter Russlands invasjon.

Russlands president Vladimir Putin og Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko i Moskva fredag. Foto: Mikhail Klimentjev / Kreml / AP / NTB
Russlands president Vladimir Putin og Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko i Moskva fredag. Foto: Mikhail Klimentjev / Kreml / AP / NTB Vis mer
Publisert

Russlands president Vladimir Putin uttalte fredag at det er noen «positive endringer» i samtalene mellom Russland og Ukraina, to uker etter Russlands invasjon.

– Det er enkelte positive endringer i samtalene. Det er tilbakemeldingene jeg får fra våre forhandlere, sa Putin til sin hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko under et TV-sendt møte i Moskva.

– Forhandlingene holdes nå nesten på daglig basis, tilføyde Putin.

De to presidentene møttes fredag for å diskutere utviklingen i Ukraina. Hviterussland har stilt seg på Russlands side etter at krigen brøt ut 24. februar.

Russiske og ukrainske delegasjoner har møttes tre ganger i Hviterussland i forsøk på å finne en løsning på konflikten. Da Russland og Ukrainas utenriksministre møttes i Tyrkia torsdag, ble det ikke oppnådd enighet om våpenhvile, men de ble enige om at samtalene i Hviterussland skal fortsette.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer