Putin avviser alle anklager: - Latterlig

President Vladimir Putin avviser i et intervju med amerikanske NBC anklager om at Russlands står bak dataangrep mot USA og kaller dem latterlige.

President Vladimir Putin blir intervjuet av NBC-journalisten Keir Simmons. Foto: NBC News via AP / NTB Click to add image caption
President Vladimir Putin blir intervjuet av NBC-journalisten Keir Simmons. Foto: NBC News via AP / NTB Click to add image caption Vis mer
Publisert

TV-intervjuet er gjort i forkant av onsdagens toppmøte mellom Putin og USAs president Joe Biden i Genève.

Her sier Putin også at han er åpen for en fangeutveksling mellom Russland og USA, samtidig som han lover at den fengslede opposisjonspolitikeren og Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj ikke kommer til å bli behandlet noe dårligere enn andre.

På spørsmål om Russland fører en kyberkrig mot USA, svarer Putin:

– Hvor er bevisene? Det begynner å bli latterlig. Vi er blitt anklaget for alle mulige ting, valginnblanding, kyberangrep og så videre, og så videre, og ikke en eneste gang, ikke på noe tidspunkt, tok de seg bryet med å framskaffe noen form for bevis, bare ubegrunnede anklager.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer