Punget ut over 25 millioner for å se Messi og Ronaldo

Torsdag møtes Cristiano Ronaldo og Lionel Messi for kanskje siste gang på fotballbanen. Det betalte Mushrif al-Ghamdi dyrt for å se.

Mushrif al-Ghamdi har betalt over 25 millioner kroner for å få se Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Foto: Manu Fernandez / AP Photo / NTB.
Mushrif al-Ghamdi har betalt over 25 millioner kroner for å få se Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Foto: Manu Fernandez / AP Photo / NTB. Vis mer
Publisert

Ifølge den tyske avisen Bild vant saudiaraberen auksjonen med et bud på 2,5 millioner euro, tilsvarende 26,7 millioner kroner, for en VIP-billett til kampen mellom PSG og «Riyadh All-Star».

«Riyadh All-Star» består av et utvalg stjernespillere fra de to saudiske klubbene Al-Nassr og Al-Hilal.

Al-Ghamdi får ifølge Bild er rekke fordeler med den svindyre VIP-billetten. Han får blant annet tilgang til garderobene og kan ta bilder med stjernespillerne.

Ifølge avisen går pengene fra auksjonen til en nasjonal veldedighetsorganisasjon.

Duellen mot Messi og resten av PSG vil være Ronaldos første kamp i Saudi-Arabia. Portugiseren signerte i desember, men har måttet vente på å debutere som følge av en karantene fra tiden i Manchester United.

Sist Messi og Ronaldo møttes i kamp var i desember 2020, da mellom Barcelona og Juventus. Før det møttes de jevnlig i «El Clásico» mellom Barcelona og Real Madrid.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer