Prostituert anmeldte kunde for tyveri

En mann fra Sandnes er bøtelagt for sexkjøp etter at han ble anmeldt for tyveri av den prostituerte. Tyverisaken ble henlagt.

Publisert

Mannen ble anmeldt i slutten av februar, skriver Stavanger Aftenblad. Ifølge kvinnen betalte han for seg, men tok tilbake pengene og forlot leiligheten mens hun var i dusjen.

– Kvinnen tok kontakt med en frivillig organisasjon for å få klarhet i hvilke muligheter hun hadde. Tre dager senere mottok vi anmeldelsen, sier politioverbetjent Magnar Silseth i Sørvest politidistrikt.

Den 28 år gamle mannen ble raskt sporet opp, ettersom kvinnen hadde telefonnummeret hans på sin telefon etter at de hadde avtalt sexkjøpet. I avhør nektet han for å ha tatt pengene, og tyverianmeldelsen ble henlagt.

Saken ble likevel en kostbar affære for mannen, som ble ilagt et forelegg på 20.000 kroner for kjøp av seksuelle tjenester. Han har vedtatt forelegget.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer