Promillekjøring

Promillekjører skulle ha påfyll, stanset av politiet

En promillefører ble tirsdag formiddag stanset av politiet ved Vinmonopolet i Stokke i Vestfold.

Publisert

Sørøst politidistrikt melder at mannen i 60-årene fremsto som beruset og sa han skulle på polet for «påfyll» da han ble stanset klokka 10.20.

Han ble tatt med inn for utåndingsprøve, og erkjente å ha drukket en halv flaske vodka til frokost, kan politiet opplyse. Han hadde heller ikke gyldig førerkort.

– Vi er litt rundt og foretar stikkprøvekontroller. Jeg vet ikke om det gjelder akkurat i dette tilfellet, men vi har litt lokalkunnskap. I hvert fall ble denne bilen stanset for mistenkelig atferd. Da patruljen stoppet bilen og tok sjåføren ut, luktet det ganske stramt, sier operasjonsleder Trond Egil Groth i Sørøst politidistrikt til NTB.

Han legger til at det i bunn og grunn bare er en trist historie, men at politiet ikke kan se helt svart på alt.

– Det gikk heldigvis bra, uten at det førte til noen skade på noen som helst måte, avslutter operasjonslederen.

Mannen bor i Stokke og hadde ikke kjørt så langt med bilen sin før han ble stanset.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.