Mannen som skjøt og drepte en 21 år gammel mann i Prinsdal i Oslo sent fredag kveld, er fortsatt på frifot. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Mannen som skjøt og drepte en 21 år gammel mann i Prinsdal i Oslo sent fredag kveld, er fortsatt på frifot. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Prinsdal-drapsmann fortsatt på frifot

Politiet melder om at det ikke har vært noen ny utvikling i etterforskningen av drapssaken i Prinsdal i Oslo.

Publisert

Politiet jakter fortsatt mannen som skjøt og drepte en 21 år gammel mann i Prinsdal sør i Oslo sent fredag kveld. Gjerningsmannen hadde dekket til ansiktet, noe som har gjort etterforskningen vanskeligere for politiet.

Det var mandag formiddag «ingen ny utvikling i drapssaken», opplyser Oslo politidistrikt i en epost.

Det er observasjoner om at det kun var én gjerningsmann på åstedet, men politiet utelukker ikke at det kan være andre medvirkende.

Oslo-politiet vil informere mer detaljert om etterforskningen på en pressekonferanse klokka 15 mandag.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.