Prins Harry sier i et intervju med britiske Vogue at han vil ha maksimum to barn. Foto: AP / NTB scanpix.
Prins Harry sier i et intervju med britiske Vogue at han vil ha maksimum to barn. Foto: AP / NTB scanpix. Vis mer

Prins Harry vil ha maks to barn

Prins Harry vil ikke ha flere enn to barn

Prinsen deler også bekymringer knyttet til klima og miljø.

Publisert

I et intervju med britiske Vogue, som kona Meghan er gjesteredaktør for, diskuterer prinsen blant annet neste generasjonens liv på kloden med den 85 år gamle antropologen Dr. Jane Goodall.

– Vi er den arten på kloden som ser ut til å tro at den tilhører bare oss, og bare oss, sier prins Harry i intervjuet ifølge People.

Han forteller videre at han alltid har hatt en tilknytning og en kjærlighet for naturen, og sier at han alltid har vært bevisst på å ha det, men at det å bli far har endret hans perspektiv.

– Jeg vil ha maksimum to barn, sier Harry og fortsetter:

– Jeg har alltid tenkt at dette stedet er lånt.

34-åringen mener vi burde klare å etterlate kloden i en bedre tilstand for den neste generasjonen. Han sier også at menneskeheten er i ferd med å bli kokt levende.

Prins Harry og hertuginne Meghan fikk i mai sønnen Archie.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.