Portforbud innføres på Sri Lanka etter voldelige sammenstøt

Politiet på Sri Lanka har innført portforbud etter at nær 80 personer er skadd i voldelige sammenstøt mellom tilhengere og motstandere av presidenten.

Demonstranter som var samlet utenfor kontoret til president Gotabaya Rajapaksa på Sri Lanka, ble mandag møtt av mot-protestanter i det som resulterte i et voldelig sammenstøt. Foto: Eranga Jayawardena / AP / NTB
Demonstranter som var samlet utenfor kontoret til president Gotabaya Rajapaksa på Sri Lanka, ble mandag møtt av mot-protestanter i det som resulterte i et voldelig sammenstøt. Foto: Eranga Jayawardena / AP / NTB Vis mer
Publisert

Motstandere av president Gotabaya Rajapaksa som demonstrerte utenfor hans kontor, støtte mandag sammen med tilhengere av presidenten som var væpnet med køller og stokker. Minst 78 personer ble skadd i de voldelige sammenstøtene som fant sted, opplyser myndighetene.

Volden førte til at politiet innførte portforbud på ubestemt tid.

Politiet brukte tåregass og vannkanoner mot demonstranter som støttet presidenten. Årsaken skal ha vært at de ødela telt og gjerder som politiet hadde satt opp i forkant av demonstrasjonen mot Rajapaksa.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer