Politiet vil avhøre siktede etter drapet i Trondheim i kveld

Politiet vil i løpet av kvelden avhøre mannen som er siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet på Byåsen i Trondheim mandag kveld.

Trondheim 20230417. Politiet jobber på stedet etter at en person er funnet død i en leilighet i Trondheim. Politiet arbeider ut ifra flere hypoteser, men sier det ikke er fare for omgivelsene.Foto: Joakim Halvorsen / NTB
Trondheim 20230417. Politiet jobber på stedet etter at en person er funnet død i en leilighet i Trondheim. Politiet arbeider ut ifra flere hypoteser, men sier det ikke er fare for omgivelsene.Foto: Joakim Halvorsen / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Det skriver politiet i en pressemelding.

– Politiet har foreløpig ingen holdepunkter for å si at flere personer har vært involvert i handlingen, sier politiadvokat Thomas Berg.

Mannen er siktet for drap eller medvirkning til drap. Han har tidligere kun avgitt en forklaring på stedet i forbindelse med at han ble pågrepet.

Politiet tror de vet hvem den avdøde kvinnen er, men har ikke fått bekreftet sikker identitet. De ønsker derfor ikke å si noe om alder, bosted og eventuell relasjon til siktede nå.

Mannen vil fremstilles for fengsling i Trøndelag tingrett onsdag klokken 19.

Hans forsvarer Kolbjørn Lium har ikke besvart NTBs henvendelser tirsdag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer