Politiet: Siktedes kone og datter ble drept i Kristiansand

De to som ble drept i Kristiansand mandag, var kona og datteren til mannen i 50-årene som er siktet for dobbeltdrap etter voldshendelsen.

En politibil parkert bak sperringer hvor det er plassert blomster og lys nær stedet på Søm i Kristiansand der to kvinner ble drept mandag. En mann er siktet i saken. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB.
En politibil parkert bak sperringer hvor det er plassert blomster og lys nær stedet på Søm i Kristiansand der to kvinner ble drept mandag. En mann er siktet i saken. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kona var 42 år gammel og syrisk statsborger, mens datteren var 20 år gammel og norsk statsborger, opplyser politiadvokat Bernt Olav Bryge i Agder politidistrikt på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.

Han sier identiteten er fastslått gjennom fingeravtrykk i kombinasjon med kriminaltekniske funn. De pårørende er orientert.

Den siktede mannen har vært innlagt på sykehus siden han ble pågrepet mandag ettermiddag og har foreløpig ikke vært i stand til å bli avhørt.

Han skulle egentlig bli fremstilt for varetektsfengsling onsdag, men dette ble utsatt på grunn av hans helsetilstand.

Alle de tre involverte er av syrisk opprinnelse. Politiet har tidligere bekreftet at det var en relasjon mellom dem.

Det var mandag formiddag politiet fikk melding om en alvorlig voldshendelse på Søm i Kristiansand. Nødetatene rykket ut og fant to hardt skadde kvinner. De ble sendt til sykehus, men døde kort tid etter ankomst.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer