Savnet mann funnet kraftig nedkjølt etter fest

Politiet satte i gang leteaksjon

Den 20 år gamle mannen som var savnet i Vest-Torpa søndag, ble funnet søndag formiddag og er fløyet til Ullevål sykehus for behandling

Bekymrede venner meldte fra til politiet om at en ung mann var savnet. (Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix).
Bekymrede venner meldte fra til politiet om at en ung mann var savnet. (Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Han var kraftig nedkjølt, men bevisst da han ble funnet liggende utendørs av en beboer i området, forteller operasjonsleder Sidsel Svarstad i Innlandet politidistrikt til NTB.

Mannen ble funnet på utsiden av en hytte klokken 11.

Politiet i Innlandet satt i verk en leteaksjon etter at mannen forsvant fra en fest i Vest-Torpa i Nordre Land i Oppland natt til søndag.

Politiet fikk melding om den savnede mannen klokken 1.47 natt til lørdag. Det var bekymrede venner som meldte fra.

Han hadde forlatt festen en drøy time før han ble meldt savnet. Temperaturen skal ha vært nede i minus 10 grader i området natt til søndag.

Norske redningshunder og Røde Kors ble satt inn i letearbeidet. Fra før deltok både helikopter og politipatruljer i søket.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer