Føreren av en bil som krasjet i et tre på Jeløya i Moss kommune, er fløyet til traumebehandling i luftambulanse. Foto: NYHETSTIPS.NO / NTB scanpix
Føreren av en bil som krasjet i et tre på Jeløya i Moss kommune, er fløyet til traumebehandling i luftambulanse. Foto: NYHETSTIPS.NO / NTB scanpix Vis mer

Politiet reagerer på skuelystne etter alvorlig ulykke

En bilfører er kritisk skadd etter å ha kjørt inn i et tre på Jeløya i Moss kommune. Mannen var først klemt fast, men er fløyet til sykehus med luftambulanse.

Publisert

Det var to passasjerer i bilen da ulykken inntraff like etter klokken 19 søndag. Begge antas å være uskadd, men kjøres til sykehus for sjekk.

Bilføreren er i 40-årene og skadene skal ifølge politiet være omfattende. Moss Avis får bekreftet av politiet at det ble utført livreddende hjelp på bilføreren på stedet

– Mye tyder på at det var stor fart da bilen krasjet, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til NTB.

Ulykken skjedde på fylkesvei 1060 Nesveien nord på Jeløya. Veien var ved 22-tiden fortsatt stengt, ifølge Statens vegvesen.

Marstad forteller at skuelystne skapte problemer for utrykningskjøretøyene.

– Det er en vei det ikke skal være trafikkaos på. Det virker som ens egen nysgjerrighet er viktigere enn at vi kommer fram, sier operasjonslederen.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.