Politiet reagerer på skuelystne etter alvorlig ulykke

En bilfører er kritisk skadd etter å ha kjørt inn i et tre på Jeløya i Moss kommune. Mannen var først klemt fast, men er fløyet til sykehus med luftambulanse.

Føreren av en bil som krasjet i et tre på Jeløya i Moss kommune, er fløyet til traumebehandling i luftambulanse. Foto: NYHETSTIPS.NO / NTB scanpix
Føreren av en bil som krasjet i et tre på Jeløya i Moss kommune, er fløyet til traumebehandling i luftambulanse. Foto: NYHETSTIPS.NO / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det var to passasjerer i bilen da ulykken inntraff like etter klokken 19 søndag. Begge antas å være uskadd, men kjøres til sykehus for sjekk.

Bilføreren er i 40-årene og skadene skal ifølge politiet være omfattende. Moss Avis får bekreftet av politiet at det ble utført livreddende hjelp på bilføreren på stedet

– Mye tyder på at det var stor fart da bilen krasjet, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til NTB.

Ulykken skjedde på fylkesvei 1060 Nesveien nord på Jeløya. Veien var ved 22-tiden fortsatt stengt, ifølge Statens vegvesen.

Marstad forteller at skuelystne skapte problemer for utrykningskjøretøyene.

– Det er en vei det ikke skal være trafikkaos på. Det virker som ens egen nysgjerrighet er viktigere enn at vi kommer fram, sier operasjonslederen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer