Politiet: Person skutt i Kristiansand – mistenkt pågrepet

En person ble søndag morgen skutt i Brennåsen i Kristiansand, opplyser politiet i Agder. En mistenkt person er pågrepet.

Publisert
Sist oppdatert

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 6.39 søndag morgen.

– En person er skutt på privat sted. Fornærmede er kjørt til sykehus. Har vært bevisst hele tiden, skriver Agder politidistrikt.

– Politiet fikk en telefon fra en person som var i samme hus, og som fortalte at en person var blitt skutt, og at den som hadde gjort det, fremdeles var på stedet. Politiet sendte ut mye ressurser, men gjerningsmannen var borte da vi ankom adressen, sier operasjonsleder John Repstad i Agder politidistrikt til NTB.

Den antatte gjerningsmannen hadde kjørt fra stedet i en bil som politiet greide å stanse klokka 7.10 i Søgne i Kristiansand.

– Begge mennene er i 20-årene, men vi vet ikke om det skal ha vært noen relasjon mellom dem. Den skadde er fraktet til sykehuset i Kristiansand med ukjent skadeomfang. Den pågrepne sitter nå i sentralarresten på politihuset, sier Repstad.

Det er satt i verk full etterforskning på åstedet. Politiet hadde ved 8-tiden ikke kontroll på skytevåpenet som skal ha blitt brukt.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 6.39 søndag morgen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer